Anette


Anette


Efter många år som röntgensjuksköterska, systemadministratör och st enhetschef lämnade jag min anställning på sjukhus för att prova nya utmaningar. Mellan januari 2000 och april 2008 arbetade jag som konsult och projektledare på företag som drev IT-projekt i vården. Under den tiden lärde jag mig att arbeta i projekt, träffade många trevliga människor och fick förståelse hur svårt det kan vara att arbeta med människor som har olika referensramar och erfarenheter. Det är en oförglömlig tid med alla intressanta människor som jag träffade och som nu finns med i mitt kontaktnät.


Min erfarenhet är förstås en viktig merit. En konsult som under kort tid levererar något väldigt bra med hög kvalitet är värd sin vikt i guld – särskilt inom vården där personalen har ont om tid.


Med mina erfarenheter från både offentlig och privat vård samt från olika företag som driver IT-projekt så vet jag vad som är viktigt för ett lyckat projekt!


Jag kan erbjuda mina tjänster såväl till Er inom hälso- och sjukvård och till Er leverantörer. Jag tar både små och stora uppdrag… så hör av Er om Ni behöver hjälp!"Carpe diem” och ”Balance of life” är två uttryck som jag tycker om och som är viktiga för mig.


”Carpe diem”

Det gäller att vara ta vara på varje dag! Se möjligheterna och möta nya utmaningar, träffa människor och

skapa bra relationer. Känna spänning att lösa problem när de dyker upp och försöka vända det till något positivt.


”Balance of life”

Är just konsten att kunna kombinera ett roligt arbete med ett härligt privatliv. Ett stimulerande arbete gör

mig till en glad hustru, mamma, mormor och vän. Omvänt så har jag en massa energi till arbetet om jag har tid för min

familj och vänner, göra resor, vara vid havet i vårt hus eller ute med båten.